Kamerverhuur Breda
Kamers voor studenten
Home
Locaties Breda
Locaties Thailand
Beschikbaarheid
Contact
Introductie
Belgrave villa
Siam villa
Introductie

In oktober 2006 werd de eerste vakantiewoning in Hua Hin aangekocht.
In februari 2007 werd, tijdens een bliksem bezoek aan Hua Hin, het tweede schitterende huis gekocht.
 

Nu, alweer zeven jaar later, kijken wij niet alleen, maar ook onze huurders met veel enthousiasme terug aan het verblijf in Hua Hin. De Thaise mentaliteit kenmerkt zich door het ‘relaxte’, het willen helpen en de eeuwige glimlach. Het klimaat, het heerlijke eten, de stranden, het shoppen, de markten, de massages, de natuurparken, de acht golfbanen, de olifanten, de vriendelijkheid en de betaalbaarheid, werken zeker mee aan een echt vakantiegevoel. Graag nodigen wij u door middel van deze site uit een kijkje te nemen in onze huizen in Hua Hin, Thailand.
 
Voordat onze gasten naar Thailand vertrekken krijgen zij, behalve de sleutels, ook een mobiele telefoon overhandigd (met een Thaise simkaart) waarin alle gangbare nummers zijn opgeslagen (taxi, tuk-tuk, massage, coördinatrice, enz). Opwaardeerkaartjes zijn te koop op de luchthaven van Bangkok of bij iedere 7-elevenshop. De mobiele telefoon bespaart heel wat 'speurwerk' aan het begin van de vakantie en wordt als zeer positief ervaren.
 
In het tekstbestand, wat aan de afzonderlijke impressies is gekoppeld, vind u informatie over de huizen en de prijzen die gelden voor 2012.

  
  
 
 
 
 
© 2011 Katja van Egeraat - Goeijers
HomeLocaties BredaLocaties ThailandBeschikbaarheidContact